Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Hangi Guen Bahar Dizisi Yayinlanir

Hangi Gün Bahar Dizisi Yayınlanır?

Bahar Dizisinin Yayın Günü ve Saati

Kanal D ekranlarında büyük bir beğeniyle izlenen Bahar dizisi, izleyicileriyle pazartesi günleri saat 20.00'da buluşuyor.

Dizinin Konusu

Bahar dizisi, hayatın zorluklarıyla mücadele eden genç bir kadının hikayesini konu alıyor. Bahar, annesinin ölümünden sonra küçük kız kardeşlerine hem annelik hem de babalık yapmak zorunda kalır. Bu zorlu yolda, aşkı ve mutluluğu da bulmaya çalışır.

Dizide başrolleri Cansu Dere, Oktay Kaynarca, Emre Tetikel ve Nilay Deniz paylaşmaktadır. Bahar dizisi, gerçekçi hikayesi ve başarılı oyunculuklarıyla izleyicilerin beğenisini toplamayı başarmıştır.

Dizinin Başlangıç Tarihi

Bahar dizisinin ilk bölümü 12 Eylül 2023 tarihinde yayınlanmıştır. Dizi, o tarihten bu yana her pazartesi günü saat 20.00'da Kanal D ekranlarında yayınlanmaktadır.

Yayın Platformları

Bahar dizisi sadece Kanal D ekranlarında değil, aynı zamanda Kanal D'nin dijital platformu olan Kanal D+ üzerinden de izlenebilmektedir. Dizi, Kanal D+'da yayınlandıktan sonra bir hafta boyunca platform üzerinden tekrar izlenebilir.

Ayrıca, Bahar dizisi YouTube'da da yayınlanmaktadır. Dizinin yeni bölümleri, Kanal D'de yayınlandıktan sonra YouTube'da da yayınlanmaktadır.



Bahar Dizisi Hangi Gün Saat Kaçta

Comments